Stern koopt EV-bedrijf Mango

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stern en Mango hadden al een partnership: enkele van de twaalf Mango Stores zijn als shop-in-shop gevestigd in een Stern-vestiging.

Mango Mobility wordt toegevoegd aan de divisie Stern Mobility Services. Het bedrijf verkoopt onder andere e-bikes, brommobielen en scootmobielen “Deze nieuwe mobiliteitsoplossingen zijn het antwoord op de toenemende binnenstedelijke verkeersproblematiek”, stelt Mango Mobility-directeur Jan-Willem Wiersma. “Samen met Stern Groep kunnen wij onze groei verder borgen. Wij kunnen onze producten nu aanbieden in combinatie met de mobiliteitsproducten en financiële diensten van Stern.”

Mango breidde onlangs zijn activiteiten uit met het E-mobility Experience Center in Amsterdam, waar het bedrijf elektrische auto’s, citycars, E-trucks, E-bikes en E-scooters verkoopt en demonstreert.

Henk van der Kwast, directievoorzitter Stern Groep, verwacht dat de nieuwe activiteiten niet alleen nieuwe klanten zullen trekken, maar vooral de relatie met bestaande klanten zal versterken. “Door het verbreden van ons productenportfolio kunnen klanten nu eerder en langer bij Stern terecht voor hun individuele mobiliteit.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stern koopt EV-bedrijf Mango | Automotive Online

Stern koopt EV-bedrijf Mango

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stern en Mango hadden al een partnership: enkele van de twaalf Mango Stores zijn als shop-in-shop gevestigd in een Stern-vestiging.

Mango Mobility wordt toegevoegd aan de divisie Stern Mobility Services. Het bedrijf verkoopt onder andere e-bikes, brommobielen en scootmobielen “Deze nieuwe mobiliteitsoplossingen zijn het antwoord op de toenemende binnenstedelijke verkeersproblematiek”, stelt Mango Mobility-directeur Jan-Willem Wiersma. “Samen met Stern Groep kunnen wij onze groei verder borgen. Wij kunnen onze producten nu aanbieden in combinatie met de mobiliteitsproducten en financiële diensten van Stern.”

Mango breidde onlangs zijn activiteiten uit met het E-mobility Experience Center in Amsterdam, waar het bedrijf elektrische auto’s, citycars, E-trucks, E-bikes en E-scooters verkoopt en demonstreert.

Henk van der Kwast, directievoorzitter Stern Groep, verwacht dat de nieuwe activiteiten niet alleen nieuwe klanten zullen trekken, maar vooral de relatie met bestaande klanten zal versterken. “Door het verbreden van ons productenportfolio kunnen klanten nu eerder en langer bij Stern terecht voor hun individuele mobiliteit.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.