Pon Dealer Groep neemt activiteiten Seat Bakker over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Pon Dealer Groep.

Pon Dealer Groep gaat op twee plaatsen Seat-voeren. Vanuit het pand van dochter Autobedrijf Schueler in Nijkerk en de vestiging Centrum Garage in Amersfoort. De vestigingen van voormalig Seat-dealer Bakker in Amersfoort en Harderwijk sluiten. Het team uit Harderwijk gaat volledig over naar Autobedrijf Schueler in Nijkerk.

In Amersfoort komt de tweede vestiging bij Centrum Garage. Het grootste gedeelte van de Amersfoortse medewerkers van Bakker krijgt een nieuwe plek bij Centrum Garage of elders binnen Pon Dealer Groep. 

Pon Dealer Groep is onderdeel van de dealertak van Pon. In de nieuwe Dealerholdingtop 45, die vorige week is verschenen en hier online te lezen is, staat Pon op de vierde plaats met 32 salesvestigingen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon Dealer Groep neemt activiteiten Seat Bakker over | Automotive Online

Pon Dealer Groep neemt activiteiten Seat Bakker over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Pon Dealer Groep.

Pon Dealer Groep gaat op twee plaatsen Seat-voeren. Vanuit het pand van dochter Autobedrijf Schueler in Nijkerk en de vestiging Centrum Garage in Amersfoort. De vestigingen van voormalig Seat-dealer Bakker in Amersfoort en Harderwijk sluiten. Het team uit Harderwijk gaat volledig over naar Autobedrijf Schueler in Nijkerk.

In Amersfoort komt de tweede vestiging bij Centrum Garage. Het grootste gedeelte van de Amersfoortse medewerkers van Bakker krijgt een nieuwe plek bij Centrum Garage of elders binnen Pon Dealer Groep. 

Pon Dealer Groep is onderdeel van de dealertak van Pon. In de nieuwe Dealerholdingtop 45, die vorige week is verschenen en hier online te lezen is, staat Pon op de vierde plaats met 32 salesvestigingen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.