Achtergrond | EU-wetgeving: schraler en duurder

Regelgeving • Europa scherpt bijna jaarlijks de regels aan waaraan nieuwe auto’s moeten voldoen. Zo werd dit jaar de Euro7-norm vastgesteld, die ook over fijnstof van banden en remmen gaat. En in juli wordt nieuwe cybersecuritywetgeving van kracht. Het zorgt voor een verschraling van het aanbod en zal auto’s naar verwachting weer duurder maken. Dat schrijft AM-freelancer Peter Paul Keizer.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.