In de werkplaats | Jonathan van Steenbergen ruimt graag diagnosetroep op

Diagnose • Universele garagebedrijven en ook merkdealers kloppen steeds vaker aan bij Jonathan van Steenbergen voor een voertuigdiagnose. “Alleen als je de drive hebt om te achterhalen en te begrijpen hoe autotechniek werkt kun je problemen oplossen.”
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Jonathan van Steenbergen: “In mijn beleving kan je vanuit duurzaamheidsoogpunt beter een elektrische auto kopen dan een hybride, en beter een brandstofauto dan een elektrische.” (Foto: Michael van Wijngaarden)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

In de werkplaats | Jonathan van Steenbergen ruimt graag diagnosetroep op | Automotive Online

In de werkplaats | Jonathan van Steenbergen ruimt graag diagnosetroep op

Diagnose • Universele garagebedrijven en ook merkdealers kloppen steeds vaker aan bij Jonathan van Steenbergen voor een voertuigdiagnose. “Alleen als je de drive hebt om te achterhalen en te begrijpen hoe autotechniek werkt kun je problemen oplossen.”
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Jonathan van Steenbergen: “In mijn beleving kan je vanuit duurzaamheidsoogpunt beter een elektrische auto kopen dan een hybride, en beter een brandstofauto dan een elektrische.” (Foto: Michael van Wijngaarden)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.