Van Mossel knalt top 5 dealerholdings binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verder ziet de top 5 er hetzelfde uit als vorig jaar. Stern gaat nog steeds aan kop, ondanks dat de holding een kleine twintig procent minder vestigingen heeft dan in 2009. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de consolidatie-trend in het merkkanaal. En die zal het komende jaar alleen maar doorzetten, afgaande op de verwachtingen van de directeuren van de holdings. 

Bekijk de hele dealerholding top 45 en lees wat de plannen zijn van de grootste dealerholdings in de nieuwe Automotive Management, die vandaag verschijnt. Abonnees kunnen het nummer hier digitaal lezen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Mossel knalt top 5 dealerholdings binnen | Automotive Online

Van Mossel knalt top 5 dealerholdings binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verder ziet de top 5 er hetzelfde uit als vorig jaar. Stern gaat nog steeds aan kop, ondanks dat de holding een kleine twintig procent minder vestigingen heeft dan in 2009. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de consolidatie-trend in het merkkanaal. En die zal het komende jaar alleen maar doorzetten, afgaande op de verwachtingen van de directeuren van de holdings. 

Bekijk de hele dealerholding top 45 en lees wat de plannen zijn van de grootste dealerholdings in de nieuwe Automotive Management, die vandaag verschijnt. Abonnees kunnen het nummer hier digitaal lezen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.