Nederland bezuinigt op auto-onderhoud

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Johan

  Is er ook rekening gehouden met een daling in het aantal gereden km’s? Wellicht dat dit met eenzelfde percentage is gedaald. Als dat het geval is kan er niet gezegd worden dat er minder onderhoud gepleegd wordt. Wat ook een rol speelt zijn de vele aanbiedingen van de merken met gratis onderhoud bij nieuwe auto’s, 7 jaar garantie bij Kia etc. Dit alles drukt de onderhoudsbesteding bij zeer jonge auto’s.

 • Eduard Pijl

  Er worden ook steeds meer auto’s geschorst omdat het autorijden met de dag duurder wordt gemaakt. Om daar toch geld voor te ontvangen heeft onze asociale overheid het betalen voor niet rijden uitgevonden. Diezelfde overheid die kennelijk niet in staat is te becijferen dat het de nek omdraaien van de oldtimermarkt geen extra geld oplevert voor de staatskas. Een dergelijke visieloze overheid maakt meer kapot dan ons lief is

Nederland bezuinigt op auto-onderhoud | Automotive Online

Nederland bezuinigt op auto-onderhoud

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Johan

  Is er ook rekening gehouden met een daling in het aantal gereden km’s? Wellicht dat dit met eenzelfde percentage is gedaald. Als dat het geval is kan er niet gezegd worden dat er minder onderhoud gepleegd wordt. Wat ook een rol speelt zijn de vele aanbiedingen van de merken met gratis onderhoud bij nieuwe auto’s, 7 jaar garantie bij Kia etc. Dit alles drukt de onderhoudsbesteding bij zeer jonge auto’s.

 • Eduard Pijl

  Er worden ook steeds meer auto’s geschorst omdat het autorijden met de dag duurder wordt gemaakt. Om daar toch geld voor te ontvangen heeft onze asociale overheid het betalen voor niet rijden uitgevonden. Diezelfde overheid die kennelijk niet in staat is te becijferen dat het de nek omdraaien van de oldtimermarkt geen extra geld oplevert voor de staatskas. Een dergelijke visieloze overheid maakt meer kapot dan ons lief is