Van Dorst wordt Mazda-dealer, Rotel Auto’s stopt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Dorst heeft in Breda al een Suzuki-vestiging en betrekt een nieuwe locatie waar het zijn Suzuki- en Mazda-dealerschap combineert. In deze locatie is momenteel Egbers Auto`s als erkend reperateur van Chevrolet, Subaru, Rover en MG gevestigd. Zij blijven op deze locatie actief.

Rotel stopt
Rotel-eigenaar Peter van Tellingen stopt met zijn bedrijf, dat behalve Mazda-dealer ook lid is van Vakgarage. Twee monteurs zijn door Van Dorst overgenomen, voor de overige werknemers is ontslag aangevraagd. Volgens het bedrijf hebben, op één persoon na, alle werknemers inmiddels een nieuwe betrekking gevonden. 

Van Tellingen besloot te stoppen nadat Renova aangaf het pand te willen kopen. De BMW- en Mini-dealer Renova neemt eveneens twee medewerkers over. Voor Renova wordt het de tweede vestiging voor Renova in Breda, dat BMW en Mini gaat scheiden. De boedel van Rotel wordt op dit moment door BVA Auctions geveild. 

Vierde Japanner voor Van Dorst
Mazda is een nieuw merk voor Van Dorst, dat op dit moment dealer is van Suzuki, Toyota en Lexus. Van Dorst heeft behalve in Breda vestigingen in Bergen op Zoom, Oisterwijk, Oosterhout, Tilburg, Rijen, Waalwijk en Roosendaal.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Dorst wordt Mazda-dealer, Rotel Auto’s stopt | Automotive Online

Van Dorst wordt Mazda-dealer, Rotel Auto’s stopt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Dorst heeft in Breda al een Suzuki-vestiging en betrekt een nieuwe locatie waar het zijn Suzuki- en Mazda-dealerschap combineert. In deze locatie is momenteel Egbers Auto`s als erkend reperateur van Chevrolet, Subaru, Rover en MG gevestigd. Zij blijven op deze locatie actief.

Rotel stopt
Rotel-eigenaar Peter van Tellingen stopt met zijn bedrijf, dat behalve Mazda-dealer ook lid is van Vakgarage. Twee monteurs zijn door Van Dorst overgenomen, voor de overige werknemers is ontslag aangevraagd. Volgens het bedrijf hebben, op één persoon na, alle werknemers inmiddels een nieuwe betrekking gevonden. 

Van Tellingen besloot te stoppen nadat Renova aangaf het pand te willen kopen. De BMW- en Mini-dealer Renova neemt eveneens twee medewerkers over. Voor Renova wordt het de tweede vestiging voor Renova in Breda, dat BMW en Mini gaat scheiden. De boedel van Rotel wordt op dit moment door BVA Auctions geveild. 

Vierde Japanner voor Van Dorst
Mazda is een nieuw merk voor Van Dorst, dat op dit moment dealer is van Suzuki, Toyota en Lexus. Van Dorst heeft behalve in Breda vestigingen in Bergen op Zoom, Oisterwijk, Oosterhout, Tilburg, Rijen, Waalwijk en Roosendaal.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.