Van Dorst neemt Egbers Auto’s over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt eigenaar Jac van Dorst aan Automotive.

Van Dorst nam in mei het Mazda-dealerschap over van Rotel. Dat werd ondergebracht in het pand dat van Egbers werd gekocht. Nu is ook besloten de overige activiteiten van Egbers, dat erkend reparateur is van Subaru en Chevrolet, over te nemen.

Klantenkring
Volgens Van Dorst zijn de nieuwe activiteiten een mooie toevoeging. “Egbers heeft een mooie klantenkring en die willen we graag servicen”, aldus Jac van Dorst. “Daarnaast denken we met Suzuki een goed alternatief te hebben voor de klanten die op zoek zijn naar een nieuwe auto.”

De vier medewerkers van Egbers Auto`s gaan mee naar Van Dorst. In mei kwamen er al drie mensen van Rotel over. Zelf heeft Van Dorst zes Suzuki-medewerkers werken in het pand. “We hebben een goede club mensen samengesteld. In de komende periode gaan we het bedrijf een nieuwe uitstraling geven en dan openen we in september.”

Volgens Van Dorst hoeven we in de komende tijd geen verdere uitbreiding te verwachten. “Rendement gaat bij ons voor groei. Eerst gaan we proberen er een gezonde onderneming van te maken.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Dorst neemt Egbers Auto’s over | Automotive Online

Van Dorst neemt Egbers Auto’s over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigt eigenaar Jac van Dorst aan Automotive.

Van Dorst nam in mei het Mazda-dealerschap over van Rotel. Dat werd ondergebracht in het pand dat van Egbers werd gekocht. Nu is ook besloten de overige activiteiten van Egbers, dat erkend reparateur is van Subaru en Chevrolet, over te nemen.

Klantenkring
Volgens Van Dorst zijn de nieuwe activiteiten een mooie toevoeging. “Egbers heeft een mooie klantenkring en die willen we graag servicen”, aldus Jac van Dorst. “Daarnaast denken we met Suzuki een goed alternatief te hebben voor de klanten die op zoek zijn naar een nieuwe auto.”

De vier medewerkers van Egbers Auto`s gaan mee naar Van Dorst. In mei kwamen er al drie mensen van Rotel over. Zelf heeft Van Dorst zes Suzuki-medewerkers werken in het pand. “We hebben een goede club mensen samengesteld. In de komende periode gaan we het bedrijf een nieuwe uitstraling geven en dan openen we in september.”

Volgens Van Dorst hoeven we in de komende tijd geen verdere uitbreiding te verwachten. “Rendement gaat bij ons voor groei. Eerst gaan we proberen er een gezonde onderneming van te maken.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.