webuyanycar.com komt naar Nederland

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Nieko

  Denk niet dat dit rendabel is, gross van de occasion aanbieders hebben hun prijzen netto online staan, gebasseerd op geen inruil. Dus geen extra voordeel voor de klant. Daarin tegen lijkt het me apart als ze betere biedingen kunnen regelen dan bedrijven die nog een stuk marge kunnen wegspelen.

  Ben benieuwd!

 • annemie caen

  Je krijgt een lok prijs en moet vervolgens je auto voor €49 aanbieden voor een aankoop keuring bij hun en je krijgt daarna een lager bod dan de eerder voorgestelde lok prijs.

 • s

  Ik heb mijn auto gebracht voor deze gasten ik ben niet echt blij met ze.
  Je krijgt via internet een mooie prijs voor je auto daarna zien ze hier en daar een deukje.
  Bij mij zijn 4 deukjes van nog geen cm gevonden per deuk is 125 euro van de prijs afgegaan eindstand werd ik terug gebeld eind van de middag dat ze mijn auto niet voor de prijs van hun website kopen maar dik 2350 euro zakken met de prijs.
  Naar mijn idee lokken ze je met een mooi prijs en eindstand mag je je auto voor een flutprijs verkopen.
  Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf.
  Maar tegenwoordig zijn er geen eerlijke autobedrijven meer.

 • piet jeukens

  het zijn handelaren en als je denkt dat die op wereld zijn om jou beter te maken dan ben je een beetje naief

 • Simon

  Mijn auto hierna toe gebracht. Alles was gratis ook de taxatie. Ik heb mijn auto niet direct achter gelaten er ging namelijk nog iets af van de prijs. Maar na 2 dagen toch besloten om de auto achter te laten bij dit bedrijf. De inkoper was zeer netjes, duidelijk en correct in het gehele proces. Wat mij betreft een aanrader, mijn inzien totaal geen oplichting.

 • Vincent

  Ik heb onlangs mijn auto verkocht aan dit bedrijf. Ik krijg online een bod en daarna ging er nog wat van de prijs af omdat er wat schade gevonden was. Ik moet zeggen dat sommige krasjes niet werden genoteerd en er ging in totaal 125 vanaf. Al met al vind ik dat het netjes gegaan is en alles werd wel duidelijk uitgelegd. Ik kreeg het gevoel dat de beslissing uiteindelijk toch bij mij bleef en ik koos ervoor om hem te verkopen. Ik moet wel zeggen dat het niet de hoofdprijs was maar goed het zou naief zijn om te denken dat zulke partijen de hoofdprijs betalen, ook zij doen dit immers om geld te verdienen.
  Ik vind het eerlijk en een aanrader als je snel en gemakkelijk van je auto af wilt.

 • Geurt

  Onlangs ook mijn auto naar webuyanycar gebracht. Ik wist van te voren dat het geen super prijs was. Hoe kan het ook anders? Ik ben zelf autoverkoper geweest en iedereen denkt dat het handelaartjes zijn, maar die mensen weten niet hoe het is in de autobranche. Dat zijn pas naïeve mensen. Denken dat ze het bedrag kunnen krijgen voor hun auto waar ze op internet voor te koop staan?! Een autobedrijf houdt ongeveer 2000,- marge aan. Dit bedrijf zit er iets onder, maar daar moet je je van te voren gewoon op instellen. Ze hebben regels die ze moeten hand haven. Iedereen die zegt dat het oplichters zijn hebben gewoon TO-TAAL geen verstand van auto’s en hoe er financieel mee om gegaan moet worden. Ik heb ook geen top geld gekregen voor mijn auto, maar ik had het nodig net zoals vele anderen. Ik wou dat ik op het idee was gekomen om dit bedrijf te beginnen. Rechtvaardig en correct handelende mensen.

 • Sjoerd

  Toch jammer..
  Ik geloof geen enkele positieve reactie over dit bedrijf.
  Taxatie via internet van 4100,- ontvangen bedrag 2750…

  Wist dat die 4100 wel hoog zou zijn, maar ze gebruiken smoesjes waarom dat bod zo hoog zou mijn, bijvoorbeeld dat het systeem nog ge-update moet worden..

  Nu een maand na het verkopen krijg ik nog biedingen op mijn auto van 3800,-..

  Afrader dit bedrijf..

webuyanycar.com komt naar Nederland | Automotive Online

webuyanycar.com komt naar Nederland

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Nieko

  Denk niet dat dit rendabel is, gross van de occasion aanbieders hebben hun prijzen netto online staan, gebasseerd op geen inruil. Dus geen extra voordeel voor de klant. Daarin tegen lijkt het me apart als ze betere biedingen kunnen regelen dan bedrijven die nog een stuk marge kunnen wegspelen.

  Ben benieuwd!

 • annemie caen

  Je krijgt een lok prijs en moet vervolgens je auto voor €49 aanbieden voor een aankoop keuring bij hun en je krijgt daarna een lager bod dan de eerder voorgestelde lok prijs.

 • s

  Ik heb mijn auto gebracht voor deze gasten ik ben niet echt blij met ze.
  Je krijgt via internet een mooie prijs voor je auto daarna zien ze hier en daar een deukje.
  Bij mij zijn 4 deukjes van nog geen cm gevonden per deuk is 125 euro van de prijs afgegaan eindstand werd ik terug gebeld eind van de middag dat ze mijn auto niet voor de prijs van hun website kopen maar dik 2350 euro zakken met de prijs.
  Naar mijn idee lokken ze je met een mooi prijs en eindstand mag je je auto voor een flutprijs verkopen.
  Ik ben erg teleurgesteld in dit bedrijf.
  Maar tegenwoordig zijn er geen eerlijke autobedrijven meer.

 • piet jeukens

  het zijn handelaren en als je denkt dat die op wereld zijn om jou beter te maken dan ben je een beetje naief

 • Simon

  Mijn auto hierna toe gebracht. Alles was gratis ook de taxatie. Ik heb mijn auto niet direct achter gelaten er ging namelijk nog iets af van de prijs. Maar na 2 dagen toch besloten om de auto achter te laten bij dit bedrijf. De inkoper was zeer netjes, duidelijk en correct in het gehele proces. Wat mij betreft een aanrader, mijn inzien totaal geen oplichting.

 • Vincent

  Ik heb onlangs mijn auto verkocht aan dit bedrijf. Ik krijg online een bod en daarna ging er nog wat van de prijs af omdat er wat schade gevonden was. Ik moet zeggen dat sommige krasjes niet werden genoteerd en er ging in totaal 125 vanaf. Al met al vind ik dat het netjes gegaan is en alles werd wel duidelijk uitgelegd. Ik kreeg het gevoel dat de beslissing uiteindelijk toch bij mij bleef en ik koos ervoor om hem te verkopen. Ik moet wel zeggen dat het niet de hoofdprijs was maar goed het zou naief zijn om te denken dat zulke partijen de hoofdprijs betalen, ook zij doen dit immers om geld te verdienen.
  Ik vind het eerlijk en een aanrader als je snel en gemakkelijk van je auto af wilt.

 • Geurt

  Onlangs ook mijn auto naar webuyanycar gebracht. Ik wist van te voren dat het geen super prijs was. Hoe kan het ook anders? Ik ben zelf autoverkoper geweest en iedereen denkt dat het handelaartjes zijn, maar die mensen weten niet hoe het is in de autobranche. Dat zijn pas naïeve mensen. Denken dat ze het bedrag kunnen krijgen voor hun auto waar ze op internet voor te koop staan?! Een autobedrijf houdt ongeveer 2000,- marge aan. Dit bedrijf zit er iets onder, maar daar moet je je van te voren gewoon op instellen. Ze hebben regels die ze moeten hand haven. Iedereen die zegt dat het oplichters zijn hebben gewoon TO-TAAL geen verstand van auto’s en hoe er financieel mee om gegaan moet worden. Ik heb ook geen top geld gekregen voor mijn auto, maar ik had het nodig net zoals vele anderen. Ik wou dat ik op het idee was gekomen om dit bedrijf te beginnen. Rechtvaardig en correct handelende mensen.

 • Sjoerd

  Toch jammer..
  Ik geloof geen enkele positieve reactie over dit bedrijf.
  Taxatie via internet van 4100,- ontvangen bedrag 2750…

  Wist dat die 4100 wel hoog zou zijn, maar ze gebruiken smoesjes waarom dat bod zo hoog zou mijn, bijvoorbeeld dat het systeem nog ge-update moet worden..

  Nu een maand na het verkopen krijg ik nog biedingen op mijn auto van 3800,-..

  Afrader dit bedrijf..