BCA stelt Tobias Münch aan als Europese verkoopdirecteur

BCA • Voordat Münch bij BCA kwam heeft hij ‘sleutelposities’ gehad bij Mercedes-Benz, TÜV Süd, Porsche en AutoScout24.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Tobias Münch. (Foto: BCA)

Autoveiler BCA stelt Tobias Münch aan als nieuwe Europese verkoopdirecteur, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het bedrijf ziet zijn aanstelling als ‘een belangrijke stap in BCA’s plannen om diensten te verbeteren en de marktpositie in Europa uit te breiden’.

In zijn nieuwe rol zal Münch zich onder andere bezighouden met de ontwikkeling en uitvoering van salesstrategieën en nauw samenwerken met de BCA-verkoopteams. Volgens het bedrijf zal zijn focus verder liggen op het optimaliseren van bestaande productoplossingen en het realiseren van duurzame groei in de vier segmenten: OEM, Dealer, Fleet en Leasing.

Voordat Münch bij BCA in dienst kwam heeft hij ‘sleutelposities’ gehad bij Mercedes-Benz, TÜV Süd, Porsche en AutoScout24.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

BCA stelt Tobias Münch aan als Europese verkoopdirecteur | Automotive Online

BCA stelt Tobias Münch aan als Europese verkoopdirecteur

BCA • Voordat Münch bij BCA kwam heeft hij ‘sleutelposities’ gehad bij Mercedes-Benz, TÜV Süd, Porsche en AutoScout24.
Robert L. Smid Robert L. Smid
Tobias Münch. (Foto: BCA)

Autoveiler BCA stelt Tobias Münch aan als nieuwe Europese verkoopdirecteur, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het bedrijf ziet zijn aanstelling als ‘een belangrijke stap in BCA’s plannen om diensten te verbeteren en de marktpositie in Europa uit te breiden’.

In zijn nieuwe rol zal Münch zich onder andere bezighouden met de ontwikkeling en uitvoering van salesstrategieën en nauw samenwerken met de BCA-verkoopteams. Volgens het bedrijf zal zijn focus verder liggen op het optimaliseren van bestaande productoplossingen en het realiseren van duurzame groei in de vier segmenten: OEM, Dealer, Fleet en Leasing.

Voordat Münch bij BCA in dienst kwam heeft hij ‘sleutelposities’ gehad bij Mercedes-Benz, TÜV Süd, Porsche en AutoScout24.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.