Peter Ursem koopt Hyundai-dealer Pece

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Peter Ursem is Hyundai het derde merk in de groep, hij voerde al Nissan en Mitsubishi. Op de eigenaren van Pece na gaan de overige medewerkers mee naar het nieuwe bedrijf.

Volgens Pieter Ursem was er sprake van een snelle deal. “We waren eigenlijk nog maar kort in gesprek. Het is allemaal erg snel gegaan.” Ursem wilde Hyundai er graag bij hebben. “Je ziet tegenwoordig dat de verkooppiek bij een nieuw model heftig, maar wel korter is dan een paar jaar geleden. Met een extra merk heb je meer van deze pieken. Daarnaast hebben we alle vertrouwen in de toekomst van Hyundai. Voor ons is dit een manier om meer zekerheid voor de toekomst te verkrijgen.”

Outlander
Een deel van de zekerheid schuilt in het klantenbestand dat hij overneemt. “Werkplaatsbezoek neemt af dus dan zijn er meer klanten nodig.” Op termijn wil Ursem de dealeractiviteiten in Purmerend centraliseren. “Maar vooralsnog gaan we met aparte vestigingen van start.”

Vorig jaar kwam de dealer in het nieuws omdat er een pand werd aangekocht van waaruit alle Outlanders Phev afgeleverd werden. “De aflevering van de Outlanders was echt een gekkenhuis”, aldus Ursem. Hij verwacht dat er ook dit jaar weer zo’n 8 duizend Outlanders worden verkocht. In het betreffende pand heeft Ursem nu een bandenhotel ingericht, ook is er een occasionshowroom en is de centrale organisatie verhuisd naar het pand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Peter Ursem koopt Hyundai-dealer Pece | Automotive Online

Peter Ursem koopt Hyundai-dealer Pece

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Peter Ursem is Hyundai het derde merk in de groep, hij voerde al Nissan en Mitsubishi. Op de eigenaren van Pece na gaan de overige medewerkers mee naar het nieuwe bedrijf.

Volgens Pieter Ursem was er sprake van een snelle deal. “We waren eigenlijk nog maar kort in gesprek. Het is allemaal erg snel gegaan.” Ursem wilde Hyundai er graag bij hebben. “Je ziet tegenwoordig dat de verkooppiek bij een nieuw model heftig, maar wel korter is dan een paar jaar geleden. Met een extra merk heb je meer van deze pieken. Daarnaast hebben we alle vertrouwen in de toekomst van Hyundai. Voor ons is dit een manier om meer zekerheid voor de toekomst te verkrijgen.”

Outlander
Een deel van de zekerheid schuilt in het klantenbestand dat hij overneemt. “Werkplaatsbezoek neemt af dus dan zijn er meer klanten nodig.” Op termijn wil Ursem de dealeractiviteiten in Purmerend centraliseren. “Maar vooralsnog gaan we met aparte vestigingen van start.”

Vorig jaar kwam de dealer in het nieuws omdat er een pand werd aangekocht van waaruit alle Outlanders Phev afgeleverd werden. “De aflevering van de Outlanders was echt een gekkenhuis”, aldus Ursem. Hij verwacht dat er ook dit jaar weer zo’n 8 duizend Outlanders worden verkocht. In het betreffende pand heeft Ursem nu een bandenhotel ingericht, ook is er een occasionshowroom en is de centrale organisatie verhuisd naar het pand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.