AutoTrack: wantrouwen door ondoorzichtige internetprijzen in autowereld

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • c oude alink

    wat mij ook een doorn in het oog is zijn vaak de enorme verschillen in rijklaar maak kosten,varierend van nul tot 900 euro,en waarvoor?waarom vaak hoge bedragen,dat is echt niet meer in overeenstemming met de daadwerkelijke kosten maar gewoon een ordinaire verkapte prijsverhoging!

  • M. Derks

    Kan iemand mij verklaren waarom occassions in Limburg duurder zijn dan in Brabant of elders?