ANWB verkoopt eerste honderd auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Conversie
De ANWB is tevreden over deze eerste cijfers. “Honderd verkopen in de beginfase is niet verkeerd. Dit zal alleen maar meer worden als de dienst meer bekendheid krijgt en mensen meer vertrouwen krijgen in de online aanschaf van auto’s”, aldus woordvoerder Ad Vonk van ANWB. 

Over de conversie zegt Vonk: “Er is een behoorlijk aantal mensen dat een offerte heeft aangevraagd maar niet is overgegaan tot een aankoop. Een aantal van hen is met de offerte naar de dealer gegaan en heeft daar blijkbaar een betere deal kunnen krijgen.” Bezoekers moeten 20 euro betalen om een offerte aan te vragen via ANWB Autokoopservice. Als ze overgaan tot aanschaf krijgen ze dat bedrag teruggestort.

De honderd verkochte auto`s gingen voor een gemiddelde prijs van 16.500 euro van de hand. De duurste auto was een Toyota Prius Wagon à 36.000 euro. Op de auto’s wordt tussen de 7 en 9% korting gegeven.

Top-10
De modellen waar de meeste offertes voor werden aangevraagd:

1. Kia Rio 
2. Ford Fiesta 
3. Kia Picanto
4. Ford KA
5. Renault Twingo
6. Fiat Panda 
7. Toyota Yaris
8. Opel Corsa 
9. Mazda 2 
10. Toyota AygoKijk voor meer informatie op Nieuweautokopen.nl.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.