Tweede leven voor Autodealershopper.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2008 ging de site voor de eerste keer online. Volgens NAK-eigenaar Paul de Vries werkte de site goed, maar had het onvoldoende bereik. Om voldoende bereik te realiseren, wordt er nu samengewerkt met Autowereld.com, dat naar eigen zeggen 400 duizend bezoekers per maand heeft.

Consumenten kunnen vrijwel elk model van elk merk via de website kopen. De offerteaanvraag wordt uitgezet bij dealers en die kunnen via de site tegen elkaar opbieden. De dealers krijgen maximaal 24 uur om hun beste bod uit te brengen. Daarna gaat het beste voorstel naar de klant die de biedingen kan selecteren op prijs, levertijd en dealerlocatie. Tot slot kan de klant bepalen om tot koop over te gaan.

Geïnteresseerde consumenten dienen zich te registreren en eenmalig twintig euro te betalen, daarna kan er onbeperkt offertes worden aangevraagd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.