Driessen Opel/Fiat naar autoboulevard Helmond

Redactie Redactie
• Laatste update:

Erkend reparateur
De twee merken worden ondergebracht in gescheiden, geschakelde dealershowrooms. Daarnaast krijgen ook Driessen Leasing, Driessen Occasion Outlet en Driessen Bedrijfswagens een plek in het nieuwe pand. Ook worden vanuit de locatie aftersalesactiviteiten voor het merk Chevrolet uitgevoerd, waarvan Driessen erkend reparateur is.

In totaal werken er in de nieuwe vestiging 25 medewerkers, de vestigingsmanager is John Kleine-Deters Holm. “Helmond is met 100 duizend inwoners een interessante afzetmarkt”, aldus Kleine-Deters Holm. “Maar door de aansluiting van dit gebied met het rayon Eindhoven bedienen wij een agglomeratie van zoÂ’n 1 miljoen huishoudens.”

Familie
Algemeen directeur Francois Driessen heeft hoge verwachtingen van de nieuwe locatie, waar eerder het Chrysler/Jeep/Dodge dealerschap van zijn oom gevestigd was. “We hebben het grondig verbouwd, waarmee het voldoet aan de allernieuwste standards en behoeften”, aldus Driessen. “Een zwaluw maakt natuurlijk nog geen zomer, maar als ik de verkoop van deze week bekijk dan denk ik deze nieuwe presentatie onze merken een omzetboost kan geven. Net als in Eindhoven zitten we nu in een autowijk tussen veel andere merken en dat levert veel publiek op.“

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt 10 officiële dealerschappen en heeft 390 medewerkers in dienst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Driessen Opel/Fiat naar autoboulevard Helmond | Automotive Online

Driessen Opel/Fiat naar autoboulevard Helmond

Redactie Redactie
• Laatste update:

Erkend reparateur
De twee merken worden ondergebracht in gescheiden, geschakelde dealershowrooms. Daarnaast krijgen ook Driessen Leasing, Driessen Occasion Outlet en Driessen Bedrijfswagens een plek in het nieuwe pand. Ook worden vanuit de locatie aftersalesactiviteiten voor het merk Chevrolet uitgevoerd, waarvan Driessen erkend reparateur is.

In totaal werken er in de nieuwe vestiging 25 medewerkers, de vestigingsmanager is John Kleine-Deters Holm. “Helmond is met 100 duizend inwoners een interessante afzetmarkt”, aldus Kleine-Deters Holm. “Maar door de aansluiting van dit gebied met het rayon Eindhoven bedienen wij een agglomeratie van zoÂ’n 1 miljoen huishoudens.”

Familie
Algemeen directeur Francois Driessen heeft hoge verwachtingen van de nieuwe locatie, waar eerder het Chrysler/Jeep/Dodge dealerschap van zijn oom gevestigd was. “We hebben het grondig verbouwd, waarmee het voldoet aan de allernieuwste standards en behoeften”, aldus Driessen. “Een zwaluw maakt natuurlijk nog geen zomer, maar als ik de verkoop van deze week bekijk dan denk ik deze nieuwe presentatie onze merken een omzetboost kan geven. Net als in Eindhoven zitten we nu in een autowijk tussen veel andere merken en dat levert veel publiek op.“

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt 10 officiële dealerschappen en heeft 390 medewerkers in dienst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.