Driessen Autogroep opent E-mobility-vestiging

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Driessen Autogroep heeft het universele mobiliteitsconcept E-mobility toegevoegd aan zijn producten. (Foto: Driessen Autogroep)

Dealerholding Driessen Autogroep heeft in Eindhoven een universele E-mobility vestiging geopend. In de vestiging verkoopt het bedrijf elektrische auto’s van verschillende merken, elektrische twee- en driewielers, en elektrische bedrijfswagens. Daarnaast geven de medewerkers informatie over onder andere laadoplossingen, zonnepanelen, energiecontracten en batterijopslag. Dat maakt de dealerholding vandaag bekend.

Alle merken

Naast de verkoop van elektrische voertuigen, biedt de dealerholding ook financiering, verzekeringen en leasing aan voor elektrische voertuigen. Volgens Driessen is de vestiging daarnaast bedoeld als kenniscentrum.

Volgens de dealerholding zijn elektrificatie, deelmobiliteit en flexibiliteit steeds relevanter. Met de ontwikkeling van zijn universele mobiliteitsconcept speelt het bedrijf hier op in. Eerder sloot de dealerholding zich al aan bij de universele garageformule Carprof en EV-werkplaatsformule Nexdrive.

Een breder aanbod dan dit, dat bestaat niet

Francois Driessen, algemeen directeur van dealerholding Driessen Autogroep, noemt de investering in de vestiging voor elektriciteit “fors”, zonder daar een bedrag aan te willen koppelen. “De verbouwing van ons zogenoemde Mobility-as-a-Service-gebouw nam drie maanden in beslag. Het is nu echt een one-stop-shop, waar mensen terecht kunnen voor alle producten en diensten op het gebied van elektrische mobiliteit. Naast EV’s van merken waar we dealer van zijn (Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel, red) bieden we ook EV’s van andere merken aan. Dat doen we dan in een leaseconstructie via onze universele leasemaatschappij. En inmiddels hebben wij ook al 30 elektrische occasions op voorraad”, aldus Driessen.

“Een breder aanbod dan dit kan in mijn ogen eigenlijk niet. Naast de verkoop van auto’s nemen wij de laadpalen van meerdere leveranciers mee in de leaseconstructie en adviseren over het gebruik van zonnepanelen, batterijen en energiecontracten.” De leasemaatschappij van de dealerholding is terug te vinden op plek 25 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.Bestel de Automotive Leasemaatschappij Top 60 hier.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Driessen Autogroep opent E-mobility-vestiging | Automotive Online

Driessen Autogroep opent E-mobility-vestiging

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Driessen Autogroep heeft het universele mobiliteitsconcept E-mobility toegevoegd aan zijn producten. (Foto: Driessen Autogroep)

Dealerholding Driessen Autogroep heeft in Eindhoven een universele E-mobility vestiging geopend. In de vestiging verkoopt het bedrijf elektrische auto’s van verschillende merken, elektrische twee- en driewielers, en elektrische bedrijfswagens. Daarnaast geven de medewerkers informatie over onder andere laadoplossingen, zonnepanelen, energiecontracten en batterijopslag. Dat maakt de dealerholding vandaag bekend.

Alle merken

Naast de verkoop van elektrische voertuigen, biedt de dealerholding ook financiering, verzekeringen en leasing aan voor elektrische voertuigen. Volgens Driessen is de vestiging daarnaast bedoeld als kenniscentrum.

Volgens de dealerholding zijn elektrificatie, deelmobiliteit en flexibiliteit steeds relevanter. Met de ontwikkeling van zijn universele mobiliteitsconcept speelt het bedrijf hier op in. Eerder sloot de dealerholding zich al aan bij de universele garageformule Carprof en EV-werkplaatsformule Nexdrive.

Een breder aanbod dan dit, dat bestaat niet

Francois Driessen, algemeen directeur van dealerholding Driessen Autogroep, noemt de investering in de vestiging voor elektriciteit “fors”, zonder daar een bedrag aan te willen koppelen. “De verbouwing van ons zogenoemde Mobility-as-a-Service-gebouw nam drie maanden in beslag. Het is nu echt een one-stop-shop, waar mensen terecht kunnen voor alle producten en diensten op het gebied van elektrische mobiliteit. Naast EV’s van merken waar we dealer van zijn (Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel, red) bieden we ook EV’s van andere merken aan. Dat doen we dan in een leaseconstructie via onze universele leasemaatschappij. En inmiddels hebben wij ook al 30 elektrische occasions op voorraad”, aldus Driessen.

“Een breder aanbod dan dit kan in mijn ogen eigenlijk niet. Naast de verkoop van auto’s nemen wij de laadpalen van meerdere leveranciers mee in de leaseconstructie en adviseren over het gebruik van zonnepanelen, batterijen en energiecontracten.” De leasemaatschappij van de dealerholding is terug te vinden op plek 25 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.Bestel de Automotive Leasemaatschappij Top 60 hier.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.