Vijf jaar Porsche Centrum Gelderland

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Hisham Lalmy

  Beste Mark, Erik en natuurlijk het hele Team van PCG!

  VAN HARTE met dit jubileum!
  Jullie mogen trots zijn op het bedrijf zoals het nu staat.
  Jullie kennende zal er nog veel meer moois komen en zullen wij nog veel gaan horen van Porsche Centrum Gelderland…!

  Alles succes daarmee gewenst!

  Groet,
  Hisham Lalmy

 • Eric R. Beyer

  Hi Mark, Erik, Bas en de rest van het fantastische PCG Team!

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  De kroon op 5 jaar passie, inzet, dalen en pieken. Maar bovenal; jullie begrijpen hoe het “spelletje” werkt! Het resultaat; al jaren de hoogste scores met de klant tevredenheids onderzoeken. De (verdiende) erkenning van je klanten is immers het mooiste compliment…. Geweldig hoe jullie het als team voor elkaar krijgen. Chapeau!

  Nog vele mooie, gezonde jaren.
  Aan de ambities ligt het niet…

  Groeten Eric R. Beyer

 • Hans Schreuder, SOMS Automotive

  Mark,Ik zie je nog bij mij zitten met de bouwtekening en vol enthousiasme maar toch ook twijfels wegens de investeringen.Je bent er voor gegaan met 200% Nu staat er een super bedrijf met een geweldige reputatie. Mark en het team van medewerkers gefeliciteerd.