Beslaglegging op inventaris bij Renault NL

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Arnold

    Eindelijk iemand die de grote macht >lees importeur(s)< een koekje van eigen deeg geeft. Dat de importeur steeds niet wil reageren is veelzeggend.

  • Spierings Arnold

    Het is voor mijH3W7 ook onbegrijpelijk dat alle maar dan ook alle dealers zo door de importeurs met zich laten sollen!!!! En de Bovag slaapt rustig verder, of zou het komen omdat ook veel importeurs dealervestigingen hebben!!!