Motorhuis pakt Kia erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast verwacht Het Motorhuis Kia-servicevestigingen te openen in Rijswijk en Scheveningen. Het Motorhuis wil door uitbreiding van zijn merkenportefeuille showrooms en werkplaatsen efficiënter inzetten. Die schaalvergroting moet het bedrijf helpen om – ondanks de steeds betere kwaliteit van auto’s en de verminderde noodzaak tot onderhoud – tóch voldoende rendement te behalen. De verkoop van Kia is in Nederland de afgelopen jaren sterk gegroeid; het merk staat op dit moment op de elfde plaats, en verwacht volgend jaar een plek in de top 10 te bemachtigen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Motorhuis pakt Kia erbij | Automotive Online

Motorhuis pakt Kia erbij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast verwacht Het Motorhuis Kia-servicevestigingen te openen in Rijswijk en Scheveningen. Het Motorhuis wil door uitbreiding van zijn merkenportefeuille showrooms en werkplaatsen efficiënter inzetten. Die schaalvergroting moet het bedrijf helpen om – ondanks de steeds betere kwaliteit van auto’s en de verminderde noodzaak tot onderhoud – tóch voldoende rendement te behalen. De verkoop van Kia is in Nederland de afgelopen jaren sterk gegroeid; het merk staat op dit moment op de elfde plaats, en verwacht volgend jaar een plek in de top 10 te bemachtigen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.