Noteboom (Autobinck) koopt Motorhuis Rotterdam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging Rotterdam. (Foto: Motorhuis)

Dealerbedrijf Noteboom koopt de Rotterdamse Citroën- en DS-vestiging van Motorhuis. Dat melden beide bedrijven zojuist aan Automotive. Noteboom, dat onderdeel is van Autobinck, voegde eerder dit jaar Citroën toe. 

Noteboom neemt op 1 juni de vestiging over van Motorhuis, dat daarmee stopt als Stellantis-partner in Rotterdam. Noteboom zal na de overname de Citroën-vestiging in Capelle aan den IJssel samenvoegen met de vestiging in de Metaalstraat. 

“Autobedrijf Noteboom en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de door ons gevoerde merken en diensten bieden we onze klanten in de regio een compleet productpakket, versterkt door de mobiliteitsoplossingen binnen Autobinck Group”, zegt Arie Hartog, algemeen directeur Autobedrijf Noteboom. Het bedrijf is in Rotterdam ook Hyundai- en Mitsubishi-dealer.

Logisch

Motorhuis, onderdeel van de Spuigroep, blijft actief als Stellantis-dealer, maar noemt de overdracht van de vestiging Rotterdam logisch. “Deze overname past binnen de netwerkstrategie van ons bedrijf en daarom doen wij deze goed presterende vestiging over aan Autobedrijf Noteboom”, zegt Jelle Hassefras, algemeen directeur Motorhuis.Lees ook: Dealerpuzzel Stellantis zorgt voor hoofdbrekens

Motorhuis staat met een geschatte nieuwverkoop van 5.000 voertuigen op plek 15 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Noteboom (Autobinck) koopt Motorhuis Rotterdam | Automotive Online

Noteboom (Autobinck) koopt Motorhuis Rotterdam

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging Rotterdam. (Foto: Motorhuis)

Dealerbedrijf Noteboom koopt de Rotterdamse Citroën- en DS-vestiging van Motorhuis. Dat melden beide bedrijven zojuist aan Automotive. Noteboom, dat onderdeel is van Autobinck, voegde eerder dit jaar Citroën toe. 

Noteboom neemt op 1 juni de vestiging over van Motorhuis, dat daarmee stopt als Stellantis-partner in Rotterdam. Noteboom zal na de overname de Citroën-vestiging in Capelle aan den IJssel samenvoegen met de vestiging in de Metaalstraat. 

“Autobedrijf Noteboom en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de door ons gevoerde merken en diensten bieden we onze klanten in de regio een compleet productpakket, versterkt door de mobiliteitsoplossingen binnen Autobinck Group”, zegt Arie Hartog, algemeen directeur Autobedrijf Noteboom. Het bedrijf is in Rotterdam ook Hyundai- en Mitsubishi-dealer.

Logisch

Motorhuis, onderdeel van de Spuigroep, blijft actief als Stellantis-dealer, maar noemt de overdracht van de vestiging Rotterdam logisch. “Deze overname past binnen de netwerkstrategie van ons bedrijf en daarom doen wij deze goed presterende vestiging over aan Autobedrijf Noteboom”, zegt Jelle Hassefras, algemeen directeur Motorhuis.Lees ook: Dealerpuzzel Stellantis zorgt voor hoofdbrekens

Motorhuis staat met een geschatte nieuwverkoop van 5.000 voertuigen op plek 15 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.