Pon Retail koopt Sanato

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nieuwbouw
De verkoop is onder andere een gevolg van de nieuwbouwplannen van Sanato. Het bedrijf wil twee nieuwe panden bouwen op de nieuwe autoboulevard in Zeist. “Dat vereist een behoorlijke investering. Daarom zochten we een financieel sterke partner en die hebben we gevonden in Pon. Dit betekent dat er ook continuïteit in onze bedrijfsvoering is met zekerheid voor onze medewerkers”, vertelt Thijs Petersen, directeur bij Sanato.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon Retail koopt Sanato | Automotive Online

Pon Retail koopt Sanato

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nieuwbouw
De verkoop is onder andere een gevolg van de nieuwbouwplannen van Sanato. Het bedrijf wil twee nieuwe panden bouwen op de nieuwe autoboulevard in Zeist. “Dat vereist een behoorlijke investering. Daarom zochten we een financieel sterke partner en die hebben we gevonden in Pon. Dit betekent dat er ook continuïteit in onze bedrijfsvoering is met zekerheid voor onze medewerkers”, vertelt Thijs Petersen, directeur bij Sanato.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.