Jan Wouter Kleinjan nieuwe Alfa-baas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij was voorheen verantwoordelijk voor de Europese marketing van de GM-merken Cadillac, Corvette en Hummer. Daarvoor werkte hij bij Mitsubishi Motors Europe. Het nieuws over de opvolging van Salomons lekte enkele weken geleden al uit via De Telegraaf. Die krant trok het bericht enkele uren later weer in.
Salomons, die in juli 2006 begon bij Alfa Romeo, heeft binnen Kroymans een nieuwe baan aangeboden gekregen, maar hij is ook in gesprek met andere partijen binnen de autobranche. Hij denkt binnen een paar weken een besluit te nemen over zijn toekomst.

Jan Wouter Kleinjan nieuwe Alfa-baas | Automotive Online

Jan Wouter Kleinjan nieuwe Alfa-baas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij was voorheen verantwoordelijk voor de Europese marketing van de GM-merken Cadillac, Corvette en Hummer. Daarvoor werkte hij bij Mitsubishi Motors Europe. Het nieuws over de opvolging van Salomons lekte enkele weken geleden al uit via De Telegraaf. Die krant trok het bericht enkele uren later weer in.
Salomons, die in juli 2006 begon bij Alfa Romeo, heeft binnen Kroymans een nieuwe baan aangeboden gekregen, maar hij is ook in gesprek met andere partijen binnen de autobranche. Hij denkt binnen een paar weken een besluit te nemen over zijn toekomst.