Opinie Norbert van den Eijnden | Aandeel Ayvens krijgt op zijn donder

Opinie • AM-columnist Norbert van den Eijnden vraagt zich af: Wat er aan de hand is met het aandeel Ayvens? Volgens Van den Eijnden gaat er iets nog niet helemaal goed bij het fusiebedrijf van ALD en Leaseplan. 
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.

Opinie Norbert van den Eijnden | Aandeel Ayvens krijgt op zijn donder | Automotive Online

Opinie Norbert van den Eijnden | Aandeel Ayvens krijgt op zijn donder

Opinie • AM-columnist Norbert van den Eijnden vraagt zich af: Wat er aan de hand is met het aandeel Ayvens? Volgens Van den Eijnden gaat er iets nog niet helemaal goed bij het fusiebedrijf van ALD en Leaseplan. 
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.