Website voor landelijke offerte-aanvraag

Redactie Redactie
• Laatste update:

nl. Beide sites zijn een initiatief van Paul de Vries, die ook de site Nieuweautokopen.nl beheert.
De potentiële koper vult op de site in wat hij zoekt (bijvoorbeeld een Opel of Mazda) en eventueel wat er ingeruild moet worden. Vervolgens krijgen alle dealers van het gezochte merk een mail met daarin deze en andere aanvragen. Speciaal hiervoor zijn alle dealers ingevoerd in het systeem. De dealers kunnen vervolgens – vrijblijvend en gratis – offertes aanmaken op de site Autodealershopper.nl. De koper krijgt een dag later een overzicht van de top-3 van beste offertes op basis van de voorkeuren die hij of zij ingevuld heeft. Volgens De Vries valt er als de site optimaal werkt minder te verdienen op sommige orders, maar krijgen kleine dealers een kans op de zakelijke markt en kunnen leasemaatschappijen fte’s besparen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.