Volvo genomineerd voor Dutch Game Award

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Richard

    Even een correctie op dit bericht: de Volvo Ocean Race Game is gemaakt door UnitedGames. Euro RSCG heeft een een soort video gemaakt voor de Volvo Ocean Race, wat iets totaal anders is dan de game die door UnitedGames is ontwikkeld. De video viral is ooit voor de SpinAwards genomineerd en niet de game.

    Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 04-11-2009 10:31.