Automerksites nauwelijks te vinden via Google

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Webonzin

    Als je op koelkast, fiets, scooter, boodschappen of iets dergelijks door middel van Google zoekt kom je ook niet bij een fabrikant uit. Welke consument bedenkt zich dat zij of hij een auto moet kopen, typt in google in ‘auto kopen’, vindt vervolgens een willekeurig merk en gaat tot aanscshaf over. Tamelijk onzinning en nodeloos onderzoek lijkt me. Leuk als je de hele dag in de IT en op Internet zit maar in de echte wereld heb je er helemaal niets aan.