Faillissement voor Car Driver Deals

Car Driver Deals • Het bedrijf verkeerde al geruime tijd in financiële problemen.
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto Cardriverdeals.com

Atvangarde, de bv achter Car Driver Deals, is failliet verklaard door de Rechtbank Limburg. Dat blijkt uit het insolventieregister. Het bedrijf in Maasbracht kwam vorige maand in de problemen toen meerdere leveranciers auto’s terughaalden nadat er rekeningen niet meer werden betaald. Duizenden klanten van Car Driver Deals zitten nu daarom zonder auto, maar wel met een financiering: een deel van hen betaalde een groot deel van de looptijd vooruit. Lees hier alles over het debacle rond Car Driver Deals.

Atvangarde was ook de bv achter Zekerbesparen, Vindq Mobility en Car Driver Deals Zakelijk. Het bedrijf werd bestuurd door Jimaboca en Dalijaro, bv’s van de gebroeders Geert en Jan Golsteijn. Zij zijn al geruime tijd onbereikbaar, zowel voor pers als voor leveranciers en andere betrokkenen.

Car Driver Deals zou zo’n drieduizend klanten hebben en 50 autoleveranciers. Hieronder diverse grote verhuur- en leasemaatschappijen.

Bekijk hieronder de uitzending van Studio Automotive over Car Driver Deals:

 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Faillissement voor Car Driver Deals | Automotive Online

Faillissement voor Car Driver Deals

Car Driver Deals • Het bedrijf verkeerde al geruime tijd in financiële problemen.
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto Cardriverdeals.com

Atvangarde, de bv achter Car Driver Deals, is failliet verklaard door de Rechtbank Limburg. Dat blijkt uit het insolventieregister. Het bedrijf in Maasbracht kwam vorige maand in de problemen toen meerdere leveranciers auto’s terughaalden nadat er rekeningen niet meer werden betaald. Duizenden klanten van Car Driver Deals zitten nu daarom zonder auto, maar wel met een financiering: een deel van hen betaalde een groot deel van de looptijd vooruit. Lees hier alles over het debacle rond Car Driver Deals.

Atvangarde was ook de bv achter Zekerbesparen, Vindq Mobility en Car Driver Deals Zakelijk. Het bedrijf werd bestuurd door Jimaboca en Dalijaro, bv’s van de gebroeders Geert en Jan Golsteijn. Zij zijn al geruime tijd onbereikbaar, zowel voor pers als voor leveranciers en andere betrokkenen.

Car Driver Deals zou zo’n drieduizend klanten hebben en 50 autoleveranciers. Hieronder diverse grote verhuur- en leasemaatschappijen.

Bekijk hieronder de uitzending van Studio Automotive over Car Driver Deals:

 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.