Diks Autoverhuur neemt Van Dusschoten & Van Ginkel over

Diks • Diks groeit hiermee naar 1.450 voertuigen
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r Niels Diks, Ronald Diks, Gerard Spoor. (Foto: Bastiaan Musscher/Diks Autoverhuur).

Diks Autoverhuur heeft de vestigingen en het wagenpark van Van Dusschoten & Van Ginkel in Zeist en Amersfoort overgenomen. Het wagenpark van Diks groeit hiermee naar 1.450 voertuigen, verdeeld over 10 vestigingen. Dat meldt het verhuurbedrijf in een persbericht.

Door de overname groeit het aantal huurcategorieën van 16 naar 50, wat klanten in de regio van Zeist en Amersfoort meer keuze biedt. Niels Diks, directeur van Diks Autoverhuur & Autodelen, zegt: “De snel veranderende markt heeft ons samengebracht zodat we kunnen blijven groeien en innoveren.”

Gerard Spoor, directeur van Van Dusschoten & Van Ginkel, blijft als technisch directeur en mede-eigenaar bij Diks betrokken. “Onder de vlag van Diks Autoverhuur & Autodelen kunnen we onze klanten een grotere variatie aan diensten en een betere service bieden”, zegt Spoor. Met name op gebied van elektrificatie en laadinfrastructuur liggen er, wat Spoor betreft, kansen.

Diks Autoverhuur ontving eerder dit jaar een Jubileumpenning van de gemeente Amsterdam. De onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die al minstens een halve eeuw een rol spelen in de Amsterdamse gemeenschap.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Diks Autoverhuur neemt Van Dusschoten & Van Ginkel over | Automotive Online

Diks Autoverhuur neemt Van Dusschoten & Van Ginkel over

Diks • Diks groeit hiermee naar 1.450 voertuigen
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r Niels Diks, Ronald Diks, Gerard Spoor. (Foto: Bastiaan Musscher/Diks Autoverhuur).

Diks Autoverhuur heeft de vestigingen en het wagenpark van Van Dusschoten & Van Ginkel in Zeist en Amersfoort overgenomen. Het wagenpark van Diks groeit hiermee naar 1.450 voertuigen, verdeeld over 10 vestigingen. Dat meldt het verhuurbedrijf in een persbericht.

Door de overname groeit het aantal huurcategorieën van 16 naar 50, wat klanten in de regio van Zeist en Amersfoort meer keuze biedt. Niels Diks, directeur van Diks Autoverhuur & Autodelen, zegt: “De snel veranderende markt heeft ons samengebracht zodat we kunnen blijven groeien en innoveren.”

Gerard Spoor, directeur van Van Dusschoten & Van Ginkel, blijft als technisch directeur en mede-eigenaar bij Diks betrokken. “Onder de vlag van Diks Autoverhuur & Autodelen kunnen we onze klanten een grotere variatie aan diensten en een betere service bieden”, zegt Spoor. Met name op gebied van elektrificatie en laadinfrastructuur liggen er, wat Spoor betreft, kansen.

Diks Autoverhuur ontving eerder dit jaar een Jubileumpenning van de gemeente Amsterdam. De onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die al minstens een halve eeuw een rol spelen in de Amsterdamse gemeenschap.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.