Autoverhuur Inqar Ad Melissant failliet

Faillissement • Ad Mellisant is gevestigd in Tilburg.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock).

Autoverhuur Ad Melissant is door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard. Job Molkenboer is aangesteld als curator.

Ad Melissant valt onder de franchise van Inqar en heeft een vestiging in Tilburg. Het bedrijf verhuurde personenwagens en verschillende soorten bedrijfswagens, personenwagens en verhuiswagens. Ad Melissant bood ook shortlease aan. Het wagenpark van Inqar Autoverhuur Ad Melissant omvat zo’n 200 auto’s waarvan 65 procent personenauto’s.

Ad Melissant werd in 1969 opgericht. In 2021 nam Valerie Silvin de dagelijkse leiding van de vestiging over van Ad Melissant jr.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.