Livestream met Victor van den Berg (Radiuz): ‘Tijdstip van reis wordt belangrijker dan de kostprijs’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Van 5 dagen in de week naar kantoor naar 5 dagen thuis is misschien wat veel van het goede – maar menigeen verwacht dat we na de crisis niet teruggaan naar de oude situatie. Ook bij mobiliteitsprovider Radiuz denken ze na over hoe de mobiliteit na de coronacrisis zal worden ingevuld. Dit bespraken we vanmiddag met Victor van den Berg, ceo van Autobinck-dochter Radiuz. Hij stelt onder andere dat leveranciers van mobiliteit een andere rol krijgen en dat de publieke en private mobiliteitsdiensten in elkaar zullen overlopen. Crowdcontrol wordt in de 1,5 metersamenleving belangrijker dan opbrengstmaximalisatie.”

De livestream is hieronder te terug te zien. Hij is ook te zien op onze LinkedIn-pagina en op Youtube.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Livestream met Victor van den Berg (Radiuz): ‘Tijdstip van reis wordt belangrijker dan de kostprijs’ | Automotive Online

Livestream met Victor van den Berg (Radiuz): ‘Tijdstip van reis wordt belangrijker dan de kostprijs’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Van 5 dagen in de week naar kantoor naar 5 dagen thuis is misschien wat veel van het goede – maar menigeen verwacht dat we na de crisis niet teruggaan naar de oude situatie. Ook bij mobiliteitsprovider Radiuz denken ze na over hoe de mobiliteit na de coronacrisis zal worden ingevuld. Dit bespraken we vanmiddag met Victor van den Berg, ceo van Autobinck-dochter Radiuz. Hij stelt onder andere dat leveranciers van mobiliteit een andere rol krijgen en dat de publieke en private mobiliteitsdiensten in elkaar zullen overlopen. Crowdcontrol wordt in de 1,5 metersamenleving belangrijker dan opbrengstmaximalisatie.”

De livestream is hieronder te terug te zien. Hij is ook te zien op onze LinkedIn-pagina en op Youtube.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.