Ontslagen Leaseplan directeuren krijgen 2,4 miljoen mee

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gijsbert de Zoeten, voormalige cfo Leaseplan. (Foto: Leaseplan)

Leaseplan voerde afgelopen november wijzigingen door in het directieteam en stuurde per direct twee directeuren weg. Het ging om Gijsbert de Zoeten (cfo) en Marco van Kalleveen (coo). Destijds wilde Leaseplan geen verdere uitleg geven over het directe vertrek van de twee directieleden. In het jaarverslag staat vermeld dat het bedrijf 2,38 miljoen euro aan ontslagvergoeding heeft betaald, dat is inclusief het salaris dat ze in 2018 ontvingen. Uit het jaarverslag dat vandaag is verschenen, blijkt dat de twee niet uit vrije wil zijn vertrokken.

Vandaag werd ook bekend van Van Kalleveen directeur wordt bij het Duitse mobiliteitsbedrijf DKV.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Ontslagen Leaseplan directeuren krijgen 2,4 miljoen mee | Automotive Online

Ontslagen Leaseplan directeuren krijgen 2,4 miljoen mee

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gijsbert de Zoeten, voormalige cfo Leaseplan. (Foto: Leaseplan)

Leaseplan voerde afgelopen november wijzigingen door in het directieteam en stuurde per direct twee directeuren weg. Het ging om Gijsbert de Zoeten (cfo) en Marco van Kalleveen (coo). Destijds wilde Leaseplan geen verdere uitleg geven over het directe vertrek van de twee directieleden. In het jaarverslag staat vermeld dat het bedrijf 2,38 miljoen euro aan ontslagvergoeding heeft betaald, dat is inclusief het salaris dat ze in 2018 ontvingen. Uit het jaarverslag dat vandaag is verschenen, blijkt dat de twee niet uit vrije wil zijn vertrokken.

Vandaag werd ook bekend van Van Kalleveen directeur wordt bij het Duitse mobiliteitsbedrijf DKV.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.