Twee directieleden per direct weg bij Leaseplan

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Financieel directeur Gijsbert de Zoeten weg bij Leaseplan. (Foto: Leaseplan)

Leaseplan voert wijzigingen door in het managementteam. Twee directieleden, Gijsbert de Zoeten, financieel directeur, en Marco van Kalleveen, operationeel directeur, verlaten het directieteam. Zo meldt de leasemaatschappij in een persbericht. De Zoeten werkte sinds 2016 bij Leaseplan. Van Kalleveen was sinds 2016 als chief operating officer Europe aan het bedrijf verbonden. Hiermee verliest het directieteam twee van de vijf directieleden. Ceo Tex Gunning neemt de coo-taken over, voor de functie van cfo wordt een opvolger gezocht. Verder geeft Leaseplan geen toelichting op het vertrek van de directieleden.

Het is al lange tijd rumoerig rond de leasemaatschappij, die vorige maand bekend maakte voor de tweede keer af te zien van een beursgang, omdat de marktomstandigheden volgens het bedrijf te onzeker waren.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Twee directieleden per direct weg bij Leaseplan | Automotive Online

Twee directieleden per direct weg bij Leaseplan

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Financieel directeur Gijsbert de Zoeten weg bij Leaseplan. (Foto: Leaseplan)

Leaseplan voert wijzigingen door in het managementteam. Twee directieleden, Gijsbert de Zoeten, financieel directeur, en Marco van Kalleveen, operationeel directeur, verlaten het directieteam. Zo meldt de leasemaatschappij in een persbericht. De Zoeten werkte sinds 2016 bij Leaseplan. Van Kalleveen was sinds 2016 als chief operating officer Europe aan het bedrijf verbonden. Hiermee verliest het directieteam twee van de vijf directieleden. Ceo Tex Gunning neemt de coo-taken over, voor de functie van cfo wordt een opvolger gezocht. Verder geeft Leaseplan geen toelichting op het vertrek van de directieleden.

Het is al lange tijd rumoerig rond de leasemaatschappij, die vorige maand bekend maakte voor de tweede keer af te zien van een beursgang, omdat de marktomstandigheden volgens het bedrijf te onzeker waren.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.