Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit

Steven Don Steven Don
Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Omdat het volgen van de uitvoering van leasecontracten ook tijd en specifiele kennis van zaken vergt kan het uitbesteden daarvan nuttig zijn. Maar …. de uitvoering van leasecontracten uitbeteden aan de leasemij (leverancier) is niet echt slim; de kans dat mogelijke besparingen dan niet worden gerealiseerd is levensgroot aanwezig. Er zijn een paar echt goede fleetmanagement clubs die dat voor een relatef laag bedrag al jaren uitstekend kunnen verzorgen.

Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit | Automotive Online

Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit

Steven Don Steven Don
Volledig uitbesteden wagenpark wint aan populariteit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Omdat het volgen van de uitvoering van leasecontracten ook tijd en specifiele kennis van zaken vergt kan het uitbesteden daarvan nuttig zijn. Maar …. de uitvoering van leasecontracten uitbeteden aan de leasemij (leverancier) is niet echt slim; de kans dat mogelijke besparingen dan niet worden gerealiseerd is levensgroot aanwezig. Er zijn een paar echt goede fleetmanagement clubs die dat voor een relatef laag bedrag al jaren uitstekend kunnen verzorgen.