Leasing Event: ingrediënten voor MaaS op z’n best

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Blangé legde uit hoe een mooie teamprestatie tot stand komt.

Johan Versendaal, lector toegepaste wetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam, vertelde hoe leasemaatschappijen de kansen die technologie biedt om te scoren met Mobility as a Service, het beste kan grijpen. “Handel naar je rol, onder andere door datawetenschappers aan te nemen en een IT-expert in de directie aan te stellen.”

Hij kreeg bijval van Peter Blangé, voormalig top-volleyballer en inmiddels prestatie- en innovatiemanager bij de KNVB. Confrontaties zijn daarbij onvermijdelijk. Bij de KNVB lopen inmiddels ‘laptop-trainers’ rond, die proberen big data toe te passen. Vanzelf gaat dat niet in de conservatie voetbalwereld. “Weerbaarheid is dus erg belangrijk, zonder dat gaat niemand het redden. Maar optimisme en geloof in de haalbaarheid zijn net zo belangrijk. Zorg dat iedereen in het team hetzelfde doel heeft.”

Andere sprekers op het event waren onder meer Wouter de Vries (Blauwe Banenen), Raymond Gense (Next Urban Mobility) en Rutger van Zuidam (blockchain-expert). Ook werd de Leasemaatschappij Top 60 gepresenteerd, die in de Automotive Shop te bestellen is.

Bekijk hieronder een sfeerverslag van het event.

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.