Op Bezoek | ‘Flatten the curve’ op het Automotive Leasing Event

Op Bezoek • Bij leasemaatschappijen was het de afgelopen jaren niet de vraag of ze winst maakten, maar hoeveel. Komend jaar lijkt alles anders. De onderhoudskosten nemen toe, EV-restwaarden staan onder druk en de politieke vooruitzichten zijn ongewis. Back to the basics lijkt het devies, al lijken de meeste leasemaatschappijen op het Leasing Event 2023 nog gerust op een goede afloop.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Jelle Heidstra presenteert de Automotive Leasemaatschappij Top 60. (Foto: Marcel Cazemier).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Op Bezoek | ‘Flatten the curve’ op het Automotive Leasing Event | Automotive Online

Op Bezoek | ‘Flatten the curve’ op het Automotive Leasing Event

Op Bezoek • Bij leasemaatschappijen was het de afgelopen jaren niet de vraag of ze winst maakten, maar hoeveel. Komend jaar lijkt alles anders. De onderhoudskosten nemen toe, EV-restwaarden staan onder druk en de politieke vooruitzichten zijn ongewis. Back to the basics lijkt het devies, al lijken de meeste leasemaatschappijen op het Leasing Event 2023 nog gerust op een goede afloop.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Jelle Heidstra presenteert de Automotive Leasemaatschappij Top 60. (Foto: Marcel Cazemier).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.