ALD Automotive groeit negen procent in stabiele markt

Steven Don Steven Don

De vlootovername van Munsterhuis Lease, private lease en uitbreiding van white label partnerships met automerken zijn volgens algemeen directeur Carel Bal belangrijke groeifactoren. Ook voegde ALD Automotive onlangs de high speed e-bike toe aan het assortiment.

Bal verwacht door de nieuwe regelgeving rondom bijtelling dat de groei in de eerste maanden van 2016 stagneert om zich daarna weer te herstellen. "Op de langere termijn zien we vooral impact op de samenstelling van de Nederlandse leasevloot en een extra vraag ontstaan naar private lease. Onze verwachting is dat de zakelijke markt stabiel blijft en dat de particuliere markt sterk zal groeien."

Het doel van ALD Automotive om door te groeien naar dertigduizend contracten blijft daarom onveranderd. Carel Bal: "Die groeidoelstelling gaan we realiseren door in te zetten op innovatie, nieuwe partnerships en een brede marktbenadering via dealers, persoonlijke verkoop en online".    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
ALD Automotive groeit negen procent in stabiele markt | Automotive Online

ALD Automotive groeit negen procent in stabiele markt

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.