Mediamarkt herhaalt Fiat-actie, maar nu met Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Fiats 500 worden bij de eigen Leaseplan Service Centra afgeleverd. De auto wordt aangeboden vanaf 199 euro per maand, inclusief verzekering, onderhoud, reparatie, banden en schadeherstel en exclusief brandstof. Marketingdirecteur Martijn Versteegen van Leaseplan benadrukt dat onderhoudskosten niet worden geïndexeerd gedurende de looptijd van het contract; eventuele wijzigingen in btw, mrb en assurantiebelasting worden wel doorgevoerd.

Het Fiat-netwerk komt in deze actie niet aan bod. De aflevering van de Fiats 500 vindt plaats bij de eigen centra van Leaseplan, zoals die in Breukelen, en de ROB-werkzaamheden worden uitgevoerd door het eigen voorkeursnetwerk, voornamelijk bestaande uit Bosch Car Service bedrijven (abonnees kunnen hier het volledige voorkeursnetwerk zien).

Fiat Nederland houdt zich op de vlakte over de actie. “Het staat Leaseplan natuurlijk vrij om onze auto’s op deze manier aan de man te brengen”, aldus woordvoerder Mirco Racz. “Het is in elk geval een opvallende manier om hun merk, maar ook ons merk, onder de aandacht te brengen.”

Saillant detail: Fiat verkocht in 2012 nog zélf auto’s via de Mediamarkt.

Zie ook Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mediamarkt herhaalt Fiat-actie, maar nu met Leaseplan | Automotive Online

Mediamarkt herhaalt Fiat-actie, maar nu met Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Fiats 500 worden bij de eigen Leaseplan Service Centra afgeleverd. De auto wordt aangeboden vanaf 199 euro per maand, inclusief verzekering, onderhoud, reparatie, banden en schadeherstel en exclusief brandstof. Marketingdirecteur Martijn Versteegen van Leaseplan benadrukt dat onderhoudskosten niet worden geïndexeerd gedurende de looptijd van het contract; eventuele wijzigingen in btw, mrb en assurantiebelasting worden wel doorgevoerd.

Het Fiat-netwerk komt in deze actie niet aan bod. De aflevering van de Fiats 500 vindt plaats bij de eigen centra van Leaseplan, zoals die in Breukelen, en de ROB-werkzaamheden worden uitgevoerd door het eigen voorkeursnetwerk, voornamelijk bestaande uit Bosch Car Service bedrijven (abonnees kunnen hier het volledige voorkeursnetwerk zien).

Fiat Nederland houdt zich op de vlakte over de actie. “Het staat Leaseplan natuurlijk vrij om onze auto’s op deze manier aan de man te brengen”, aldus woordvoerder Mirco Racz. “Het is in elk geval een opvallende manier om hun merk, maar ook ons merk, onder de aandacht te brengen.”

Saillant detail: Fiat verkocht in 2012 nog zélf auto’s via de Mediamarkt.

Zie ook Fleet&Mobility.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.