Cees Klaassen (ex-ABS) start autodeelplatform

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Klaassen onderscheidt Share2use zich van andere deelinitiatieven door de kwaliteit van de dienstverlening. “We begrijpen dat je een drempel over moet om je eigendom met iemand anders te delen. Daarom houden we nauwlettend in de gaten of het object volgens onze voorwaarden wordt gebruikt. Dat is ook voor de volgende gebruiker belangrijk. In het geval van een deelauto vragen we daarom of de auto afgetankt, schoon en onbeschadigd is afgeleverd. Iemand die zich niet aan de regels houdt, wordt uit het netwerk gezet.”

Hiermee werkt Share2Use volgens Klaassen anders dan bijvoorbeeld Peerby, dat meer als een marktplaats fungeert en niet registreert wie van welke dienst gebruik maakt.

Lees meer op Fleet&Mobility

Cees Klaassen (ex-ABS) start autodeelplatform | Automotive Online

Cees Klaassen (ex-ABS) start autodeelplatform

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Klaassen onderscheidt Share2use zich van andere deelinitiatieven door de kwaliteit van de dienstverlening. “We begrijpen dat je een drempel over moet om je eigendom met iemand anders te delen. Daarom houden we nauwlettend in de gaten of het object volgens onze voorwaarden wordt gebruikt. Dat is ook voor de volgende gebruiker belangrijk. In het geval van een deelauto vragen we daarom of de auto afgetankt, schoon en onbeschadigd is afgeleverd. Iemand die zich niet aan de regels houdt, wordt uit het netwerk gezet.”

Hiermee werkt Share2Use volgens Klaassen anders dan bijvoorbeeld Peerby, dat meer als een marktplaats fungeert en niet registreert wie van welke dienst gebruik maakt.

Lees meer op Fleet&Mobility