Livestream met Karen van den Boom (Sixt): ‘Huidig leasemodel verdwijnt’

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:

De verhuurmarkt kreeg harde klappen door de coronacrisis, maar desondanks besloot Sixt in Nederland het deelautoconcept Sixt Share uit te rollen. Karen van den Boom, algemeen directeur Sixt Benelux, vertelt in de Automotive Livestream waarom en kijkt daarbij vooruit naar de toekomst van de autoverhuur en mobiliteit. “Een gemiddeld deelautoconcept heeft een bezettingsgraad van 30 procent, dat is niet rendabel. Voor ons is het ook een uitbreiding van onze bestaande dienstverlening.” 

De Livestream is hieronder terug te zien, of via Linkedin en Youtube.


Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Livestream met Karen van den Boom (Sixt): ‘Huidig leasemodel verdwijnt’ | Automotive Online

Livestream met Karen van den Boom (Sixt): ‘Huidig leasemodel verdwijnt’

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:

De verhuurmarkt kreeg harde klappen door de coronacrisis, maar desondanks besloot Sixt in Nederland het deelautoconcept Sixt Share uit te rollen. Karen van den Boom, algemeen directeur Sixt Benelux, vertelt in de Automotive Livestream waarom en kijkt daarbij vooruit naar de toekomst van de autoverhuur en mobiliteit. “Een gemiddeld deelautoconcept heeft een bezettingsgraad van 30 procent, dat is niet rendabel. Voor ons is het ook een uitbreiding van onze bestaande dienstverlening.” 

De Livestream is hieronder terug te zien, of via Linkedin en Youtube.


Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.