Workaway: leaserijder 5 keer zo duur als ov-forens

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Roel Hindriks

  WorkAway zet een aantal mensen in de mobiliteitsbranche op het verkeerde been, maar maakt vooral zichzelf volslagen belachelijk met het bericht en de daarbij getoonde gegevens.
  Als geen gegevens worden genoemd: welke auto, brandstofsoort, hoeveel kms voor woonwerk, zakelijk en privé en wat de kostengegevens van de auto of het OV dan kan niemand er dus wat mee. Ondertussen geeft de kop van het artikel (o.a. in MT) wel een volslagen absurd beeld, met “de auto” als verkeerd vervoermiddel. WorkAway (Achmea); weg ermee!

 • Paul van Gassel

  Beste Roel, dit wordt volledig uit z’n verband gerukt op een dubieuze manier. Volgens mij heb ik je al eerder prima tekst en uitleg gegeven, zie http://www.reiskostenblog.nl/nieuws/leaserijder-kost-bedrijfsleven-5-keer-meer-dan-ov-forens/. Daar wil ik het eigenlijk bij laten.

 • Gerard

  Een s met Roel, WorkAway? Komt dat van een andere planeet? Meeste leaserijders rijden niet iedere dag dezelfde route. Met OV gaan ze dan een 100 urige werkweek maken i.p.v. 60, wat kost dat wel niet…..

Workaway: leaserijder 5 keer zo duur als ov-forens | Automotive Online

Workaway: leaserijder 5 keer zo duur als ov-forens

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Roel Hindriks

  WorkAway zet een aantal mensen in de mobiliteitsbranche op het verkeerde been, maar maakt vooral zichzelf volslagen belachelijk met het bericht en de daarbij getoonde gegevens.
  Als geen gegevens worden genoemd: welke auto, brandstofsoort, hoeveel kms voor woonwerk, zakelijk en privé en wat de kostengegevens van de auto of het OV dan kan niemand er dus wat mee. Ondertussen geeft de kop van het artikel (o.a. in MT) wel een volslagen absurd beeld, met “de auto” als verkeerd vervoermiddel. WorkAway (Achmea); weg ermee!

 • Paul van Gassel

  Beste Roel, dit wordt volledig uit z’n verband gerukt op een dubieuze manier. Volgens mij heb ik je al eerder prima tekst en uitleg gegeven, zie http://www.reiskostenblog.nl/nieuws/leaserijder-kost-bedrijfsleven-5-keer-meer-dan-ov-forens/. Daar wil ik het eigenlijk bij laten.

 • Gerard

  Een s met Roel, WorkAway? Komt dat van een andere planeet? Meeste leaserijders rijden niet iedere dag dezelfde route. Met OV gaan ze dan een 100 urige werkweek maken i.p.v. 60, wat kost dat wel niet…..