Nieuwe spelregels op kapitaalmarkt: ‘Zou slechte zaak zijn als het duurder wordt ICE-voertuigen te financieren’

Leasing • De Europese Commissie gaf in 2018 het startschot voor de zogenoemde Europese Green Bond Standard. Groen financieren wordt daardoor aantrekkelijker. “Maar het zou een slechte zaak zijn voor de Nederlandse economie als het voor ons duurder wordt om deze busjes te financieren.”
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Nieuwe spelregels op kapitaalmarkt: ‘Zou slechte zaak zijn als het duurder wordt ICE-voertuigen te financieren’ | Automotive Online

Nieuwe spelregels op kapitaalmarkt: ‘Zou slechte zaak zijn als het duurder wordt ICE-voertuigen te financieren’

Leasing • De Europese Commissie gaf in 2018 het startschot voor de zogenoemde Europese Green Bond Standard. Groen financieren wordt daardoor aantrekkelijker. “Maar het zou een slechte zaak zijn voor de Nederlandse economie als het voor ons duurder wordt om deze busjes te financieren.”
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.