Financial Lease Partner: de ideale partner voor zakelijk leasen

Brand story • Financial Lease Partner is hét exclusieve label van de marktleider op het gebied van Financial Lease: FinancialLease.nl. Met meer dan 50.000 geholpen ondernemers in de afgelopen twaalf jaar zijn zij dé ideale partner voor zakelijke autofinanciering. Hun expertise, vooruitstrevende aanpak en digitale oplossingen maken hen de nummer één keuze voor autobedrijven en ondernemers.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Financial Lease

Bij Financial Lease Partner wordt er meerwaarde gecreëerd voor autobedrijven, waardoor ze niet alleen zichtbaar worden, maar ook hun online positie versterken. Iseikh Nasibdar, manager Financial Lease Partner, benadrukt het belang van deze samenwerking: “We geloven in de kracht van samenwerking met autobedrijven. Door kosteloos hun voorraad op te nemen op ons grote platform, bereiken ze dagelijks duizenden ondernemers. Daarnaast bieden we binnen één uur een scherpe Financial Lease-offerte aan de ondernemers in hun showroom. Zo creëren we kosteloos extra verkoopkansen voor autoverkopers.”

Innovatieve digitale oplossingen

Naast deze voordelen biedt Financial Lease Partner slimme digitale oplossingen waarmee autobedrijven hun online positie verder kunnen versterken. Kimberley van Everdingen, Manager Marketing, legt uit: “Onze focus ligt op innovaties die autobedrijven een voorsprong geven in de competitieve markt. Wij begrijpen dat zij willen verkopen en wij staan klaar om daarbij te helpen. Met behulp van onze slimme tools kunnen autobedrijven bijvoorbeeld moeiteloos de voorraad op hun eigen website vertalen naar leaseprijzen. Dit stelt hen in staat om op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier potentiële klanten te bedienen.”

Auto’s en autobedrijven binnen handbereik met de app

Om het klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, is er ook een handige app gelanceerd. In de app kunnen klanten gemakkelijk hun favoriete auto’s opslaan, zoekopdrachten bewaren en snel de beste auto voor hun bedrijf vinden. Van Everdingen benadrukt het belang van de app: “We hebben de app ontwikkeld om het leaseproces voor ondernemers te vereenvoudigen en hen in staat te stellen snel en efficiënt de juiste auto te vinden. Met functies zoals het ontvangen van meldingen over nieuwe auto’s en de mogelijkheid om snel en efficiënt de dichtstbijzijnde autobedrijven te ontdekken, bieden we een naadloze gebruikerservaring.”

Krachtig en ambitieus

Met de recente overnames van ROS Finance en BD Lease heeft FinancialLease.nl haar marktpositie verstevigd. Iseikh Nasibdar benadrukt de ambitie van FinancialLease.nl: “Door gebruik te maken van elkaars sterke punten en synergie te creëren, streven we ernaar om het leasevolume in de komende vijf jaar te verdubbelen tot maar liefst één miljard euro per jaar.”

Financial Lease Partner: jouw partner in zakelijk leasen

Vergroot je bereik, versterk je positie en laat ons de drijvende kracht zijn achter jouw zakelijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Financial Lease Partner voor jouw bedrijf kan betekenen.

Financial Lease Partner: de ideale partner voor zakelijk leasen | Automotive Online

Financial Lease Partner: de ideale partner voor zakelijk leasen

Brand story • Financial Lease Partner is hét exclusieve label van de marktleider op het gebied van Financial Lease: FinancialLease.nl. Met meer dan 50.000 geholpen ondernemers in de afgelopen twaalf jaar zijn zij dé ideale partner voor zakelijke autofinanciering. Hun expertise, vooruitstrevende aanpak en digitale oplossingen maken hen de nummer één keuze voor autobedrijven en ondernemers.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Financial Lease

Bij Financial Lease Partner wordt er meerwaarde gecreëerd voor autobedrijven, waardoor ze niet alleen zichtbaar worden, maar ook hun online positie versterken. Iseikh Nasibdar, manager Financial Lease Partner, benadrukt het belang van deze samenwerking: “We geloven in de kracht van samenwerking met autobedrijven. Door kosteloos hun voorraad op te nemen op ons grote platform, bereiken ze dagelijks duizenden ondernemers. Daarnaast bieden we binnen één uur een scherpe Financial Lease-offerte aan de ondernemers in hun showroom. Zo creëren we kosteloos extra verkoopkansen voor autoverkopers.”

Innovatieve digitale oplossingen

Naast deze voordelen biedt Financial Lease Partner slimme digitale oplossingen waarmee autobedrijven hun online positie verder kunnen versterken. Kimberley van Everdingen, Manager Marketing, legt uit: “Onze focus ligt op innovaties die autobedrijven een voorsprong geven in de competitieve markt. Wij begrijpen dat zij willen verkopen en wij staan klaar om daarbij te helpen. Met behulp van onze slimme tools kunnen autobedrijven bijvoorbeeld moeiteloos de voorraad op hun eigen website vertalen naar leaseprijzen. Dit stelt hen in staat om op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier potentiële klanten te bedienen.”

Auto’s en autobedrijven binnen handbereik met de app

Om het klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, is er ook een handige app gelanceerd. In de app kunnen klanten gemakkelijk hun favoriete auto’s opslaan, zoekopdrachten bewaren en snel de beste auto voor hun bedrijf vinden. Van Everdingen benadrukt het belang van de app: “We hebben de app ontwikkeld om het leaseproces voor ondernemers te vereenvoudigen en hen in staat te stellen snel en efficiënt de juiste auto te vinden. Met functies zoals het ontvangen van meldingen over nieuwe auto’s en de mogelijkheid om snel en efficiënt de dichtstbijzijnde autobedrijven te ontdekken, bieden we een naadloze gebruikerservaring.”

Krachtig en ambitieus

Met de recente overnames van ROS Finance en BD Lease heeft FinancialLease.nl haar marktpositie verstevigd. Iseikh Nasibdar benadrukt de ambitie van FinancialLease.nl: “Door gebruik te maken van elkaars sterke punten en synergie te creëren, streven we ernaar om het leasevolume in de komende vijf jaar te verdubbelen tot maar liefst één miljard euro per jaar.”

Financial Lease Partner: jouw partner in zakelijk leasen

Vergroot je bereik, versterk je positie en laat ons de drijvende kracht zijn achter jouw zakelijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Financial Lease Partner voor jouw bedrijf kan betekenen.