Oostendorp Autolease breidt uit naar België

Leasing • De uitbreiding ziet Oostendorp als een ‘essentieel onderdeel’ van zijn strategisch plan.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Oostendorp)

Oostendorp Autolease, onderdeel van de Oostendorp Groep, breidt zijn activiteiten uit naar België. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Zo streeft Oostendorp ernaar om Belgische klanten te voorzien van dezelfde persoonlijke service en flexibele leaseopties als die in Nederland’, schrijft het autobedrijf. Oostendorp heeft op dit moment een rijdend wagenpark van zo’n 3.850 voertuigen waarmee zij ‘particulier Nederland met zakelijke- en/of private leasing van nieuwe auto’s, occasions en fietsen’ voorzien.

‘Essentieel onderdeel’

“Enerzijds ontvangen we steeds vaker verzoeken om onze dienstverlening ook in België aan te bieden. Anderzijds heeft de Belgische automarkt al langer onze interesse, en deze uitbreiding is dan ook een essentieel onderdeel van ons strategisch plan”, zegt dga Bas Oostendorp. “Met het huidige leaseteam, onder leiding van Luuk Oostrik, kunnen we deze stap zetten zoals we dat willen”, aldus Oostendorp.

Oostendorp zet dit jaar in op uitbreiden, zo kocht de autogroep in februari nog de Tilburgse Honda-dealer AutoKraaiven.

Oostendorp is een grote dealer van Toyota, Suzuki, Mazda en Hyundai. In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 neemt het plek 16 in met bijna vijfduizend nieuw verkochte auto’s in 2023. In de uitgave staat ook een interview met dga Bas Oostendorp.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Oostendorp Autolease breidt uit naar België | Automotive Online

Oostendorp Autolease breidt uit naar België

Leasing • De uitbreiding ziet Oostendorp als een ‘essentieel onderdeel’ van zijn strategisch plan.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Oostendorp)

Oostendorp Autolease, onderdeel van de Oostendorp Groep, breidt zijn activiteiten uit naar België. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Zo streeft Oostendorp ernaar om Belgische klanten te voorzien van dezelfde persoonlijke service en flexibele leaseopties als die in Nederland’, schrijft het autobedrijf. Oostendorp heeft op dit moment een rijdend wagenpark van zo’n 3.850 voertuigen waarmee zij ‘particulier Nederland met zakelijke- en/of private leasing van nieuwe auto’s, occasions en fietsen’ voorzien.

‘Essentieel onderdeel’

“Enerzijds ontvangen we steeds vaker verzoeken om onze dienstverlening ook in België aan te bieden. Anderzijds heeft de Belgische automarkt al langer onze interesse, en deze uitbreiding is dan ook een essentieel onderdeel van ons strategisch plan”, zegt dga Bas Oostendorp. “Met het huidige leaseteam, onder leiding van Luuk Oostrik, kunnen we deze stap zetten zoals we dat willen”, aldus Oostendorp.

Oostendorp zet dit jaar in op uitbreiden, zo kocht de autogroep in februari nog de Tilburgse Honda-dealer AutoKraaiven.

Oostendorp is een grote dealer van Toyota, Suzuki, Mazda en Hyundai. In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 neemt het plek 16 in met bijna vijfduizend nieuw verkochte auto’s in 2023. In de uitgave staat ook een interview met dga Bas Oostendorp.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.