Best Car Lease: 100 spookauto’s zoek

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    De gelegenheid maakt de dief is een oud gezegde. Als Gmac zijn organisatie op orde had gehad, was het noot zover gekomen. Het misdrijf wordt er niet minder om, maar voor de financier is dit een gevolg van eigen falen, zeker als blijkt dat de curator nog moet gissen naar wat er precies is gebeurd is de dossiercontrole miniem of helemaal niet uitgevoerd.

  • roberto

    Ze zijn bezeten van geld verdienen die banken en verliezen zo alles uit het oog