AlphaElectric: BMW stimuleert ev in wagenparken

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    In heel veel wagenparken is ook naar mijn idee plaats voor een (beperkt) aantal EV’s. het gaat dan met name om auto’s die steeds voor relatief korte tijd en een beperkt aantal kilometers gebruikt (moeten) worden. Om voor dit soort voertuigen dan te kiezen voor een één-merk benadering lijkt me niet slim en zeker niet als niet duidelijk is of de infrastructuur (laadpaal) voor meerdere merken EV’s geschikt is.