Slachting in aanbod auto’s met lage bijtelling op komst

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ronald van Lankveld, Fleet & Mobility Consultancy

  Nu maar hopen dat de autofabrikanten snel weer zuinigere auto’s op de Nederlandse markt kunnen brengen.

 • Hans Hermans

  Ik ben benieuwd naar Geneve !

 • Wim

  Waarom worden er nog geen nieuwe technieken toegepast waar geen olie en brandstof nodig is?
  Het antwoord stond in Donald Duck 2 van dit jaar.
  De kinderen weten het inmiddels.
  Het verhaal met een moraal gaat als volgt: “Willie Wortel ontdekt een auto, die op water loopt. De neefjes Kwik, Kwek en Kwak vinden, dat hij daar iets mee moet doen en zullen hem er bij helpen. Zij gaan met het patent naar Oom Dagobert, want met dit idee kun je het milieu en de aarde een goede dienst bewijzen. Oom Dagobert schiet in de stress, want hij bezit alle oliemaatschappijen en ziet zijn inkomsten dan verdwijnen. Vervolgens gaan ze met de plannen naar een stel andere belangrijke mensen en leggen daar het plan voor. Die vinden het een prachtig plan en zien meteen mogelijkheden om veel geld te verdienen door alle oceanen op te kopen, maar ja dat gaat helaas niet. Dan maar inzetten op de metaalfabrieken, want er is veel ijzer nodig. Laten die fabrieken nou ook van Oom Dagobert zijn. Hij voert de prijs van ijzer gigantisch op, zodat het bijna niet te betalen is.
  Uiteindelijk zie je Oom Dagobert zelf rijden in het ene prototype, dat op water loopt en hij beloofd de neefjes aan het plan te gaan werken( als de olievoorraden op zijn).”
  Moraal: Geld en macht zullen altijd de boventoon blijven voeren en ons milieu en de aarde blijven niet belangrijk.
  Ik hoop vurig, dat de Oom Dagobert-figuren tot inzicht mogen komen voor het te laat is!