Athlon start samenwerking met Eileen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo kan Eileen telefoontjes doorverbinden, file-informatie geven of online informatie opzoeken, zoals treinvertrektijden vanaf het dichtstbijzijnde NS station. Richard Sikkel, directeur van Athlon Car Lease: “Deze dienst sluit aan bij onze missie om mobiliteit te verduurzamen, net als eerder de introductie van de NS Business Card. Heeft de leaserijder écht geen andere mogelijkheid dan de auto te nemen, dan kan hij of zij in elk geval zijn tijd zo efficiënt mogelijk benutten.”
Behalve het opzoeken van informatie kan de mobiele secretaresse ook bezoekverslagen maken, gedicteerde e-mails versturen, klanten bellen en afspraken verzetten. Volgens Sikkel bellen zakenrijders voor al dit soort zaken nu meestal met de back office van het bedrijf. “Dat is met deze service niet meer nodig, waardoor werkgevers kostenvoordelen behalen doordat zowel op kantoor als door de medewerkers onderweg efficiënter kan worden gewerkt.”
De eerste drie maanden is het gebruik van de mobiele secretaresse voor rekening van Athlon Car Lease. Daarna kan de leaserijder of de werkgever het abonnement tegen een gereduceerd tarief verlengen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.