Leaseplan verkoopt Carflexs aan Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaseplan laat weten zich te willen concentreren op haar kernactiviteit, wagenpark- en voertuigbeheer. “Hoewel Carflexs en JB Carrosserie beide gezonde ondernemingen zijn met een sterke marktpositie in schadeherstel in Nederland en België, behoren hun activiteiten niet langer tot ons kernbedrijf”, aldus Vahid Daemi, ceo van Leaseplan. “Wij zijn dan ook van mening dat het in het belang is voor de bewuste schadebedrijven dat ze onderdeel worden van een groep waarin schadeherstel wordt beschouwd als activiteit van strategisch belang.”

Leaseplan verkoopt Carflexs aan Care | Automotive Online

Leaseplan verkoopt Carflexs aan Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaseplan laat weten zich te willen concentreren op haar kernactiviteit, wagenpark- en voertuigbeheer. “Hoewel Carflexs en JB Carrosserie beide gezonde ondernemingen zijn met een sterke marktpositie in schadeherstel in Nederland en België, behoren hun activiteiten niet langer tot ons kernbedrijf”, aldus Vahid Daemi, ceo van Leaseplan. “Wij zijn dan ook van mening dat het in het belang is voor de bewuste schadebedrijven dat ze onderdeel worden van een groep waarin schadeherstel wordt beschouwd als activiteit van strategisch belang.”