Meest gelezen berichten in 2017: faillissement Care bovenaan

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Het wekt geen verbazing dat de artikelen die de meeste aandacht krijgen, zich het minst in de niche van de autobranche bevinden. Internationale ontwikkelingen, tenderfraude en lease- en dealernieuws vinden altijd gretig aftrek. Maar de artikelen over de surseance-aanvraag, het faillissement en de verkoop van het grootste schadebedrijf van Nederland, Care, trokken in 2017 veruit de meeste lezers.

Top 5 meest gelezen artikelen op Automotive-management.nl:

De artikelen op de website waren in 2017 goed voor in totaal 4,9 miljoen pageviews. Verdeeld over alle segmenten van de autobranche.

Meest gelezen per categorie:

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Meest gelezen berichten in 2017: faillissement Care bovenaan | Automotive Online

Meest gelezen berichten in 2017: faillissement Care bovenaan

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Het wekt geen verbazing dat de artikelen die de meeste aandacht krijgen, zich het minst in de niche van de autobranche bevinden. Internationale ontwikkelingen, tenderfraude en lease- en dealernieuws vinden altijd gretig aftrek. Maar de artikelen over de surseance-aanvraag, het faillissement en de verkoop van het grootste schadebedrijf van Nederland, Care, trokken in 2017 veruit de meeste lezers.

Top 5 meest gelezen artikelen op Automotive-management.nl:

De artikelen op de website waren in 2017 goed voor in totaal 4,9 miljoen pageviews. Verdeeld over alle segmenten van de autobranche.

Meest gelezen per categorie:

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.