Volkswagen legt productie in Wolfsburg stil door corona

Coronavirus • De productiestop is het gevolg van een uitbraak van corona onder het personeel van een Duitse toeleverancier.
Jeroen Vos Jeroen Vos
(Foto: Shutterstock)

Het merk Volkswagen legt vandaag de productie stil tijdens de nachtdienst in de fabriek in Wolfsburg. De productiestop is het gevolg van een productiestoring bij een Duitse toeleverancier van zitschuim waar corona heerst onder het personeel. Dat maakt Volkswagen bekend.

Naast de fabriek in Wolfsburgs zijn ook de toeleveringsafdelingen van de Volkswagen Group-fabriek in Braunschweig getroffen. Tijdens de eerste coronagolf waren de fabrieken van de groep langere tijd gesloten. De autofabrikant dient een aanvraag in voor werktijdverkorting voor de medewerkers van de getroffen fabrieken.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Volkswagen legt productie in Wolfsburg stil door corona | Automotive Online

Volkswagen legt productie in Wolfsburg stil door corona

Coronavirus • De productiestop is het gevolg van een uitbraak van corona onder het personeel van een Duitse toeleverancier.
Jeroen Vos Jeroen Vos
(Foto: Shutterstock)

Het merk Volkswagen legt vandaag de productie stil tijdens de nachtdienst in de fabriek in Wolfsburg. De productiestop is het gevolg van een productiestoring bij een Duitse toeleverancier van zitschuim waar corona heerst onder het personeel. Dat maakt Volkswagen bekend.

Naast de fabriek in Wolfsburgs zijn ook de toeleveringsafdelingen van de Volkswagen Group-fabriek in Braunschweig getroffen. Tijdens de eerste coronagolf waren de fabrieken van de groep langere tijd gesloten. De autofabrikant dient een aanvraag in voor werktijdverkorting voor de medewerkers van de getroffen fabrieken.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.